*Ofte Stillede Spørgsmål hos InstaNinja

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” bklyn_overlay=”true” bklyn_overlay_pattern=”true” bklyn_overlay_pattern_style=”bklyn-style-two” bklyn_overlay_color=”rgba(44,62,80,0.7)”][vc_column][ut_parallax_quote quotation_marks=”no” css=”.vc_custom_1493475427681{padding-top: 30px !important;padding-bottom: px !important;}” quote_color=”#ffffff” quote_ins_color=”#ff6e00″]❓ Her kan du finde svar 👇[/ut_parallax_quote][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1482949257198{padding-top: 55px !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][su_accordion] [su_spoiler title=”Hvad tilbyder i hos InstaNinja?” style=”fancy”] Vi tilbyder kort fortalt Instagram markedsføring af din virksomhed på instagram.

Vi tilbyder markedsføring til lokale kunder (instagram promovering) der fungerer med follow unfollow metoden. Alle kunder informeres om at denne metode har en negativ effekt på deres trust-score og derfor ikke går så viralt, men det er heller ikke så vigtigt HVIS de har en lokal forretning med et lokalt kundesegment.

For “alle andre” konti typer tilbyder vi at sætte dine instagram reklamer op for dig. Poste dine billeder, skrive dine billedbeskrivelser hvis du ønsker, og vi hjælper dig også med at få lavet dit indhold hvis du ønsker med designer og fotograf.

For at gå viralt tilbyder vi lige nu engelske powerlikes der får din konto til at gå viralt.

Der findes ikke lige nu powerlikes i Danmark og derfor er vi ved at lave vores egen der bliver lanceret i første kvartal 2018.

 

Vi har også e-bøger, 1-1 sparring, facebook gruppe, kurser, foredrag og meget mere. Du kan holde dig opdateret inde på OVERSIGTEN

[/su_spoiler] [su_spoiler title=” Vil du poste billeder for mig?” style=”fancy”] Ja, det kan du tro, vi har lanceret servicen. Tag et kig på OVERSIGTEN der kan du se hvad vi kan gørefor dig for at få din konto til at gro. [/su_spoiler][su_spoiler title=”Hvilke resultater kan jeg forvente?” style=”fancy”] Generelt ser jeg, at vores instagram promovering service øger din kontos antal af følgere med 200-500 følgere følgere pr måned når du er en lokal forretning.

Hvis du har en international nichekonto og vi arbejder med Powerlikes og DM grupper kan vi alt efter indholdet tilbyde 2.000 til 10.000 organiske følgere på en måned.

VIGTIGT: Antallet af nye følgere du kan tiltrække på en måned kommer med vores service afhænger ekstremt meget af hvilken type kvalitetsbilleder du har på din profil og hvor ofte du lægger dine billeder op, så det er vigtigt at vi lægger en strategi for dit indhold hvis du ønsker disse resultater.

Pro Tip: Husk det er altid de første 9-15 billeder du bliver bedømt på når en person første gang ser din profil.

[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Er det virkelige mennesker der følger min konto?” style=”fancy”] Ja absolut!

Ved vores Instagram promovering finder vi frem til rigtige mennesker med en Instagram-konto ved at bruge en kompleks hashtaganalyse for hver kampagne. Vi interagerer kun med virkelige potentielle kunder. Efter vi har liket og fulgt deres konto vil de fleste følgere, følge din konto tilbage og eventuelt efterfølgende besøge din hjemmeside. Det hele afhænger selvfølgelig også af det materiale der allerede ligger på din Instagram-konto. Jo mere spændende billeder og engagerende tekster du har, jo bedre resultater vil du se. Det er altid virkelige mennesker som vi interagerer med og de bestemmer selvfølgelig altid selv om de vil være en del af dit “community” og om de vil gå ind på din hjemmeside.

“Content is King”.

Hvis du har købt powerlikes, eller ønsker at få os til at gro din instagram konto så er det organiske følgere fra explore page der kommer til din konto. Det vil sige at vi får dine billeder til at gå viralt, din målgruppe opdager selv dine billeder og vælger selv at følge dig. Så denne type “Leads” er mere værd end hvis de kommer fra en instagram reklame

I forhold til indhold – Pro tip: Stil dig selv dette vigtige spørgsmål: “Giver dette billede mine følgere en grund til at komme tilbage for at kigge på min konto?” Det er vigtigt at være opmærksom på underholde og fastholde dine følgere. [/su_spoiler] [su_spoiler title=” Er det muligt at bruge min Instagram konto når i arbejder på min konto?” style=”fancy”] Ja det kan du.! Blot med et par forbehold.

Du må ikke  følge nogen, like nogens billeder eller kommentere på andres billeder imens vi arbejder på din profil med instagram promovering.

Hvis vi er aktiv på din Instagram-konto og hvis du selv er aktiv på din telefon med en anden IP adresse, så kan Instagram ikke lide det, og det giver problemer. Du kan dog godt “like” din egne billeder på din “væg” og kommentere på dine egne billeder uden det skaber problemer.

Hvis vi arbejder med at få din konto til at gå viralt så kan du godt bruge den. Så aftaler vi tidspunkter hvor vi arbejder med kontoen på døgnet og derefter kan du slå dig løs helt som du plejer.

[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Hvilken type firmaer henvender sig til os?” style=”fancy”] Det er både små og mellemstore virksomheder, oftest med  2-3 ansatte der gerne vil have flere kunder og være mere synlige på Instagram. De lidt større firmaer vil gerne have hele pakken, hvor vi tager os af hele deres sociale strategi. Den er ikke beskrevet så meget på hjemmesiden her men du er altid velkommen til at tage kontakt hvis du ønsker en samlet social medie pakke.

[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Hvor hurtigt går I i gang efter jeg har købt min service?” style=”fancy”]

Vi går igang så snart vi ser din email til os 😉

[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Er det sikkert for min Instagram-konto at bruge jeres Instagram-promovering til en lokal virksomhed?” style=”fancy”] Denne service tilbyder vi fordi kunderne efterspørger den MEN du skal være opmærksom på at kontoen efterfølgende ikke kommer til at gå specielt meget viralt.

VIGTIGT!

Denne metode er faktisk IMOD instagrams Terms of Service og de har derfor ret til at lukke en profil ned uden varsel hvis man er for agressiv i sin markedsføring med denne metode.

Kunder vælger dog stadig at bruge denne metode fordi den virker. Men at vælge at bruge denne service er på eget ansvar og vi er ikke ansvarlige hvis den bliver lukket ned, men vi vil selvfølgelig aldrig “presse citronen” så man kommer op i nærheden af “max actions” der skal til for at blive lukket ned.

 

[/su_spoiler] [su_spoiler title=” Vil du unfollow mine venner med instagram promoveringen? ” style=”fancy”] Nej. Vi “unfollower” ikke dine venner og kontakter. Før vi går i gang, registrerer vi hvem du følger, så når vi “unfollower” så vil vi ikke røre de personer der er på den liste. [/su_spoiler] [/su_accordion][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” bklyn_overlay=”true” bklyn_overlay_pattern=”true” bklyn_overlay_pattern_style=”bklyn-style-two” bklyn_overlay_color=”rgba(44,62,80,0.7)” css=”.vc_custom_1482951652011{padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1482949150110{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hvis du stadig har spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os

[/vc_column_text][vc_single_image image=”792″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_circle”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][contact-form-7 id=”1903″ title=”Bliv ringet op”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]